Get in Touch

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Service Details Banner

Ektefeller/samboere - økonomisk oppgjør og skifte

Våre advokater kan spille en viktig rolle i skilsmisse- og samboeroppgjør. Vi hjelper til med å forhandle frem avtaler om fordeling av eiendeler og gjeld, fastsettelse av barnefordeling og samværsordninger, og fastsettelse av barnebidrag og eventuelt ektefellebidrag.

Vi hjelper også hjelpe til med å utarbeide og inngå avtaler under ekteskapet/samboerskapet som ektepakter og samboeravtaler.

Økonomi og oppgjørskifte

Økonomiske forhold mellom ektefeller og samboere er en viktig og ofte komplisert del av samlivet. Enten du er gift eller samboende, er det avgjørende å forstå de juridiske aspektene knyttet til økonomi og oppgjør/skifte.

"Økonomiske spørsmål mellom ektefeller og samboere kan være komplekse. Sandnesadvokatene tilbyr skreddersydde juridiske tjenester for å hjelpe deg med økonomi og oppgjør/skifte, slik at dine økonomiske interesser er beskyttet."
law image

Hvorfor er økonomi og oppgjørskifte viktig?

Økonomiske forhold kan være kilden til konflikter og uenigheter i enhver partnerskap. Uten en klar avtale eller forståelse kan det være vanskelig å håndtere fordeling av eiendeler og gjeld ved en eventuell separasjon eller skilsmisse. En korrekt utformet økonomisk avtale kan bidra til å unngå unødvendige rettstvister og usikkerhet.

Hvordan kan Sandnesadvokatene hjelpe?

Hos Sandnesadvokatene tilbyr vi skreddersydde juridiske tjenester for ektefeller og samboere når det gjelder økonomi og oppgjør/skifte. Våre erfarne advokater kan hjelpe deg med å utarbeide prenuptial avtaler, samboeravtaler og veilede deg gjennom oppgjør og skifteprosesser. Vi er her for å sikre at dine økonomiske interesser er beskyttet.